Barcelonalivet: måndagsmorgon med kaffe och housemusik

Kontoret
Kontoret

Salsafredag med bubblande cava i Grácia, strandlördag och yoga under strålande sol, tapaskväll med morbror, söndagsbrunch och acroyoga i parken… En helg springer förbi och jag fångar allt vad jag kan! Andas in, ut och njuter av varje minut. Nu är det måndag igen och som jag har längtat till kontoret på sjätte våningen, med utsikten över Passeig de Grácia, till mitt skrivbord och mina snirkliga anteckningar. Marknadsprofiler, omvärldsanalyser och pressmeddelanden. Idag har jag promotat Kosterhavets nationalpark på vår blogg http://www.tumblr.com/blog/suecializados och hjälpt spanska turister att boka turistbåtar i Malmö via sociala medier.

Träffade chefen idag, en göteborgare när det gäller humor men med en äkta italienares smaklökar. Vi kom nyss från en långlunch på marknaden, där färska godsaker från havet plockades som tapas över disk. En rivande stark café corto på det och skrivbordet kallar åter! Housemusiken dundrar på och jag bara älskar att jobbveckan just har kickats igång.