Värdet av viktiga vänner

Det är fint att ha vänner här och var i världen, och extra bra om de dessutom finns i bloggvärlden. Tack vare deras utlandsbloggar kan jag följa med i deras vardag, som är såklart vanliga veckor för dem men väldigt ovanliga och inspirerande för mig.

Foto: Noa Borges

Idag tipsar jag om tre bloggande vänner i tre helt olika tidszoner:

  • Jenny bor i New York och jobbar med mode i PR-branschen. Vi var kursare ihop på universitetet och nu nära vänner. Hon är en av mina största peppkällor inom jobb och utbildning för att hon själv har så stort driv att det smittar av sig hela vägen över Atlanten.
     
  • Jossi är min barndomskompis som för andra svängen bor i Tokyo och läser på universitetet. Att hon är en självklar del av en kultur och ett språk som för mig är totalt annorlunda, är så häftigt! 
     
  • Noa lärde jag känna på strutsfarmen och vi bodde samtidigt i Barcelona. Hon är lätt den mest kreativa person jag träffat. Allt som hon tar på blir till konst! Målar, skriver och designar - och när hon inte skapar, surfar hon vid Barcelonetas stränder. 

Foto: Noa Borges

...samt alla andra duktiga skribenter och fotografer i gruppen Svenska Resebloggare som jag dagligen blir inspirerad och lär mig saker av. Några av dem är: 

Vilka inspirerar dig? Vad eller vem får dig kreativ?