Weekend i Vilnius

Sommaren i Sverige har tankat mina batterier till max. Det var jordgubbar till frukost, nakenbad i sjön och många små utflykter i trakterna som jag snart kommer berätta mer om. Det är härligt med närturism, speciellt den här årstiden när Sverige liksom strålar!

Nu är jag så pepp på höst och på allt vad det betyder. För mig är det krispig luft, vackert fotoljus och givetvis dags för alla dessa idéer som har legat och grott under sommaren. Resplaner som blir på riktigt och reportage som snart går från tanke till verklighet. Nya uppdrag som frilansare och helt andra utmaningar på annat håll. Ny lägenhet som ger både nya insikter och utsikter.

Nästa resa går till Vilnius. Min bror och jag åker till Litauens huvudstad för en långhelg i oktober. Det är en rätt anonym huvudstad som ju bara ligger ett skutt över havet från Stockholm. Ändå har Vilnius hamnat i skuggan av "storasyskonen" Tallinn och Riga och just det lockar mig - det inte så självklara och lite mera annorlunda platserna. Reportaget får du ta del av här på bloggen så småningom.

logo