Blogg

Välkommen, kul att du är här! På bloggen skriver jag om mina största intressen - att resa, skriva och jobba med kommunikation - ur tre personliga perspektiv. I varje kategori hittar du texter, tankar och tips inom respektive område. Läs också vidare bland ett urval av mina arbeten och kolla in mitt media kit. 


Resenären

Bloggen handlar till största del om resor - såväl korta weekends som längre backpacking - i många hörn av världen. Spanien och Sydamerika är toppar min favoritlista, men upptäckarlusten är stor och jag är barnsligt nyfiken på alla länder.


Skribenten

Det började med "Kära dagbok" och sen kunde jag inte sluta. Skriva alltså. Att trolla med ord och meningar är min passion. Jag skriver allt från journalistiska artiklar och resereportage till personliga porträtt och filosofiska funderingar. Veckans ord och Skrivtips är ämnen som ofta dyker upp här. Och dagboken då? Ja, den skriver jag fortfarande i. 


Kommunikatören

Som utbildad kommunikatör arbetar jag med att förmedla och förenkla budskap i olika kanaler. Jag jobbar med språklig, kroppslig och digital kommunikation - gärna i kombination för att träffa exakt rätt. Här läser du om såväl mina tips och misstag, lärdomar som insikter, med siktet mot att bli en ännu bättre kommunikatör.