Hej sköna söndag...

...äntligen var det dig jag vaknade upp till imorse!

Eller snarare väckarklockan som tvingade upp mig ur mina varma säng alldeles för tidigt. För jag skulle ju springa det läskiga Loppet, kommer ni ihåg? Taggad till tusen sprang jag min mil och minns knappt att jag andades, inte ens uppför hela Mont Juic. Men i mål kom jag med okej tid och en stolthet som nästan svämmade över. Ser du mig på bilden (som jag lånat härifrån) bland de 81.000 andra?

På vintagemarknad och svensk filmfestival, balansgång på lina, kall öl i varm park och castells på torget, är andra sköna sätt att spendera veckans bästa dag på. Förresten, grejen att bygga mänskliga pyramider på söndagar ska jag berätta mer om senare!

In other words: Finally Sunday again! Today I run a 10km city race and was proud as peacock. A nice way to spend a Sunday. Other nice Sunday activities: vintage fair, Swedish filmfestival in Barcelona, balancing on a tightrope and having cold beer in a park and castells.