Offlinevänliga kvällstips

Bloggen vintervilar lite medan jag själv går på högvarv. Nytt jobb, nya rutiner, nya kollegor, ny arbetsbransch och miljoner nya intryck får min hjärna att spinna tills jag snurrar mig i säng om kvällarna.

Efter jobbet de senaste veckorna har jag sneglat i smyg på datorn... Men istället för att börja knattra kommentarer och spåna nya bloggidéer, har jag segnat ner i soffan och spenderat kvällstimmarna med att läsa och rita. Hjärnpalatset däruppe vet nog vad det vill - och jag lyssnar på behoven att koppla av offline.

Saker att göra när hjärnan vill vila

  • Kliar det också i dina fingrar ibland? Gör som jag - skriv ut Annas fina te-teckningar och börja måla. 
  • Läs och begrunda Elins budord ifall du driver eget. Gör du inte det, kan du låtsas vara chef över ditt eget välbefinnande!
  • Skynda på våren lite och odla på fönsterbrädan. Jag har gjort mitt livs första försök med chilifrön - återstår att se hur gröna mina fingrar egentligen är...

Chilins kompisar, dock inte hemodlade...