3 i 1: en drömresa, tre städer vid Polens riviera

Ibland tror jag på högre makter. Eller åtminstone att någon har smitit in bakvägen på bloggen och läst mina drömmande utkast.

För ungefär ett år sen spånade jag på framtida resor. Högst upp på listan skrev jag:

Gdynia, Sopot och Gdansk - vill hälsa våren välkommen vid Polens riviera

Just då blev det ingen Polenresa och utkastet blev inget inlägg. Men allt har sin tid och snart ska jag åka dit, till trillingstäderna i regionen Pomorskie! Resan är i samarbete med Polska Turistbyrån med temat vatten. Om det är i betydelsen blött eller snarare med smak av Baltiska havet, återstår att se. Programmet är lite hemligt, men jag vet iallafall att vi ska paddla kajak i solnedgången...

Har du varit i Pomoriske? Skriv gärna vad du tyckte och har du bloggat om det, blir jag jätteglad för länkar!