Photowalk och Barcelonas färger i februari

#TBT för 2 år sen, när jag bodde i Barcelona och gick på photowalk längs stranden. Hittade både grabbgäng, motorcyklar och solrosfrön - men framförallt ett helt nytt färgspektra:

Vacklar mellan vinter och vår, velar från januaris stålgrå kyla till mars värmande solstrålar och tillbaka igen. Medelhavets salta vågor tinar upp stadens stränder, men vinden blåser fortfarande is från bergen. Barcelona är mitt i mellan, vacklar och velar, vet inte vad den vill.

Men jag vet. Att dagarna däremellan, när februaris ljusa dagar inte ännu har hunnit spricka ut i vår och värme, är färgerna som finast. Dova toner av sand, isabelline, ècru och ljus ockra. Elfenben och off white. Pärlvitt, palomino och champagne. Färger jag inte ens visste fanns, hittar jag en februaridag som denna i Barcelona.