Om en blogghelg i Örebro (och om riktigt egosmarta investeringar)

blogghelg

En strukturerad målsättare, en skrattsmittande idéspruta och en med kontroll utanpå men kreativt kaos inuti. En blå, en gul och en röd, kan du också kalla oss om du pratar färgspråk. Vem är vem tror du?

Linda, Jennifer och jag hittade våra roller under blogghelgen förvånansvärt snabbt, med tanke på att vi inte har umgåtts så här nära och intensivt - någonsin. Samtidigt som vi checkade in på Clarion Collection Hotel Borgen, aka riddarborgen i Örebro, checkade jag även in mentalt i ett jobbflow jag inte känt på länge.

Investera smart i dig själv

Det är något visst med att investera tid i sådant som är värdefullt och investera i relationer med sådana som är värdefulla. Låter ju självklart, men tänk efter - hur ofta gör du medvetna val som känns som riktigt bra investeringar, ända in i hjärtat?

Jag själv vill bli bättre på det. Göra fler smarta investeringar i mig själv. Och hänga på fina hotell, äta god mat i härligt sällskap såklart! Innan vår blogghelg publicerade jag några rader om Jennifer och Linda - så som jag trodde de skulle vara, skrivet då jag inte kände dem. Såhär skrev de om mig:

Klurig och springsugen - Lindas bild av mig

“Sanna är världsvan och mogen. Jag trodde hon var betydligt äldre än vad hon är baserat på hennes skrivande innan sanningen uppdagades. Rolig och positiv, en klurande person som vrider och vänder. Som är långt ifrån svart-vit och ser det som sport att försöka förstå andra människor eller perspektiv. Som med öppet sinne reser och utforskar.

Roll jag tror Sanna kommer ta: Glädjespridare som säkerställer att vi äter gott. Håller humöret uppe när (om) vi krockar i våra viljor och personligheter. Räknar också med att Sanna kommer ställa upp på en löprunda med mig.”

Läs hela Lindas inlägg här.

Bra fika bygger bra bloggar. Särskilt bra fika finns på  Jeremiabageriet  i Örebro.

Bra fika bygger bra bloggar. Särskilt bra fika finns på Jeremiabageriet i Örebro.

Diplomatisk och poetisk - Jennifers bild av mig

“Jag tror Linda är den äldsta av oss, men Sanna den mest strukturerade. Jag tror Sanna kommer vara den som har en papperskalender där allt är nedskrivet i fin och bra ordning. Hon kan ha många bollar i luften samtidigt men lyckas ändå behålla full kontroll och ett lugn. Sanna är mer diplomatisk och medan Lindas blogginlägg kan vara korta men kraftfulla och känslosamma – så är Sanna mer poetisk, svävande och liksom mjuk i sina texter.”

Läs hela Jennifers inlägg här.