Lite vardag, några tips och många resor

Tänk att det går så fort att ramla in i vardagen igen. Med buller och bång drumlar jag in i rutiner och vanor, som jobb, träning, plugg - och jobbtankar såklart.

Cartagena, Colombia.

Colombia känns plötsligt som evigheter sen, även om axlarna fortfarande flagnar av solen och fräknarna är kvar och pryder näsan. Det blir mer Colombia här på bloggen - om vandringar, vykort och vyer - snart. Men först en summering av andras resor, mina resor och tips på resor:

  • Fina fotografen och bloggaren Katarina på Äntligen Vilse skriver veckovisa sammanfattningar. I hennes resumé denna vecka berättar hon om vår långresa till Colombia, bland andra storytellers som Towe, med sin resa till Slovenien, och Jeanette, med äventyr i Georgien. 
     
  • Jag känner mig själv alltför väl. Visste väl att suget efter nya resor skulle slå till innan jag ens hade packat upp från Colombia... Sagt och gjort, i september åker mamma och jag till Brighton! Det blir en ordentlig #tbt för henne, som bodde där 1981-82. Frågan är vem som är mest sig lik, hon eller staden? (Mamma längst till vänster)
  • Innan dess åker jag till Thüringen (Tyskland) i samarbete med NordicTB och German National Tourist Office. Resan är en del av en flera månader lång kampanj, #CityBreakGermany, där 14 resebloggare från de nordiska länderna ska uppleva olika weekendstäder under olika helger i Tyskland. Vad, hur och när som kommer hända på just "min" resa är än så länge ett spännande mysterium...
     
  • Tidigare nämnda Katarina samt Helena (Oh Darling) och Sofia (Fantasiresor) åker till Island, Färöarna och Grönland i dagarna. Jag ser fram emot inspirationstunga bilder av vidunderliga vattenfall, landskap av lava och isiga vidder... Följ mina bloggande och fotande kollegor på #NordicRoadtrip.
Foto: Katarina Wohlfart (Äntligen vilse)

Foto: Katarina Wohlfart (Äntligen vilse)

  • Avslutningsvis en fin detalj till livets bästa "blädderbok" - passet. Det används flitigt och slits med kärlek, så självklart ska det ha ett färgglad omslag med luftballonger och himmelsmoln!