Om balansen mellan jobb och fritid

Balansen. Den berömda balansen. Just nu vinglar jag lite på den fina frilanslinjen mellan jobb och fritid. 

Att resa, skriva och fota - och få kalla det arbete - har jag fortfarande svårt att förstå att jag gör. Kanske är det därför ännu svårare att begränsa tiden till "jobbtid"? Det är ofta som jag inte kan slita mig från att spåna på nya texter, pilla lite på fotona, fundera på andra reportagevinklar. Nätterna blir sena och morgnarna tidiga. En fredagskväll hinner aldrig riktigt bli en AW för det finns ingen tid "after work". 

Det är här balansen kommer in, de där vingliga stegen på linan. Fotona ovan är från Barcelona, där mitt frilansande tog fart på riktigt. Det var också där jag förstod vikten av att lära mig balansera på riktigt. Jag vinglar fortfarande, men tar mig iallafall fram på linan. Hur balanserar du ditt liv mellan jobb och fritid? Kanske frilansar du också, eller inte? Kommentera gärna, ge tips och berätta hur du vinglar fram i vardagen!