Workation på Örebro slott

Tänk om jag visste när jag började blogga vart det här skulle ta mig. Till platser jag knappt visste fanns. Till surrealistiska situationer bland bybor och borgmästare. Till nördiga intressen för storytelling, sociala medier och resor. Dessutom, till denna workation - en hel helg i Örebro med härliga kollegor och vänner i resebloggsvängen för workshops varvat med god mat och mycket prat.

Workation i Örebro

I samarbete med Örebrokompaniet, som är kommunens marknadsföringsbolag, anordnade jag en workation för några av Sveriges resebloggare. Vi bodde fint på Clarion Collection Hotel Borgen, där vi åt middag och catchade up. Detta gäng alltså - älskar att vi hoppar från bloggiga frågor som sökoptimering och kameralinser till livsrörande frågor som värderingar och drömmar. Bara så där, med små, snabba skutt. Bilderna här nedanför är från hotellet:

Workshops, kungar och konst

Dagen efter var det dags för våra workshops: Daniela och Cathinka berättade om bokföring för bloggare, med Linda fick vi jobba med nischer och usp:ar och Katarina och Sofia lärde oss tricksen med bildspråk i resefoton. Helena var också med som deltagare. Alla workshops tog plats på självaste slottet mitt i centrala Örebro - flott va?

Mellan workshopparna fick vi se Örebro slotts hemliga vrår med "guiden" Gustav Vasa och gick en personlig tur med konstchefen Nina Glimwall bland konstverken på OpenArt

Är fortfarande lite shaky av glädjerus efter denna helg! Känslorna av tacksamhet, energiboost och vänskapsmagi ligger kvar i luften och vibrerar. Sicken helg och sicket gäng alltså.

Läs gärna också de andra tjejernas inlägg om vår workation:

  • Daniela - Lite tankar så här på en söndag, men mest om att blogga och sånt…

  • Katarina - Svängiga tjejer på Workation i Örebro, Clarion Borgen och OpenArt

  • Cathinka - En helg i Örebro

  • Sofia - På slottsworkation i Örebro

Helgen var ett samarbete med Örebrokompaniet, som leder och samordnar marknadsföringen av Örebro som destination.