Resan utan research går till Birmingham!

Pressmeddelande:

Efter sömnlösa nätter och avancerade excelkombinationer står det nu klart att Resan utan research går till brittiska Birmingham. Tack vare ödet, telepati och tajming fann de tre resebloggarna en dröm de alla bar på - att resa ogooglat till okänd destination med resesällskap de ännu inte känner.

Kombinationen av Monarchs nya flyglinje med direktflyg, de optimala flygtiderna, hotellsamarbete på orten och det faktum att Birmingham levde upp till de tre kriterierna:

1. Ingen av resenärerna har varit där,
2. Ingen av resenärerna har någon nämnvärd kunskap om destinationen samt
3. Alla resenärer har en vilja att åka dit,

gjorde att Birmingham plockade hem första platsen.

Okänt resesällskap

De tre sköna bönorna som ännu inte mer än hälsat på varandra bloggar på jennifersandstrom.se, sannarosell.se och resamedvetet.se. Resan görs delvis i samarbete med Apartment Adagio där de tre nyfikna själarna ska övernatta och koka ihop dagarnas äventyr. Resan går av stapeln 5-8 oktober 2017.

Förväntningar och farhågor

- Under den här resan låter vi staden komma till oss. Med öppet sinne, mina vännerboken i högsta hugg och vår bästa fejkade brittiska accent kommer Birmingham ta oss med storm, säger Linda Engström, boende i Stockholm.

- Jag förväntar mig te och rutiga filtar samt fotosessions med färgglada paraflaxer under synkron skönsång av I’m singing in the rain, säger Sanna Rosell, Örebro.

- Vi ska resa utan research även om jag förlorar tre liv på kuppen, säger Jennifer Sandström boende i Helsingfors., säger Jennifer Sandström, från Helsingfors.

Pressbilder fås på allmän begäran och intervjuer görs utan motstånd. Alla rekommendationer och råd inför resan undanbedes vänligen men bestämt.