Skåneturné: influencerträff i Kristianstad och studiebesök i Malmö

Imorgon tar jag tåget till Skåne för att träffa resebloggare från hela Sverige, workshoppa och besöka städer jag inte varit i förut. Jag ska dessutom till Malmö för studiebesök med mina nygamla kollegor på Örebrokompaniet.

Jag har fått nytt jobb - visste du det? På måndag börjar jag jobba med destinationsutveckling och kommunikation på Örebros marknadsföringsbolag, mitt drömjobb sedan många år! Äntligen kommer jag jobba med det jag tycker är allra roligast - turism, resor, skrivande, platsmarknadsföring och utveckling av destinationer - på heltid. Galet och underbart att jag får betalt för att göra det bästa jag vet om dagarna.

Resebloggsträffen är på initiativ av Daniela som driver bloggen Discovering the Planet. Programmet är än så länge spännande hemligt, men oavsett vad som kommer hända är jag taggad på att lära känna ett svenskt landskap som jag tidigare inte har varit så mycket i.