Året börjar bra med roliga resor och kolsyrebubbel i blodet

gdansk-vin.JPG

2018 har bara börjat men det är redan många roligheter planerade. När det känns som att blodet bubblar likt kolsyra i kroppen och varenda cell suger åt sig av positiva vibbar omkring mig - ja, då vet jag att det är det bra grejer på gång!

Här är exempel på vad som fyller min hjärna och kalender just nu:

  • I mitt jobb som kommunikatör är jag med och startar en företagspodd! Den ska handla om hållbara städer och produceras av duktiga podcastaren Kerstin Önnebo, som också driver Skrivarpodden.

  • I samma kommunikatörsroll driver jag också projekt med både gymnasiestudenter med UF-företag och universitetsstuderande inom media och kommunikation. Resultaten av alla projekt ser ni snart på KumBros sociala medier. Ordspråket "when you teach, you learn" kunde inte passat bättre än här...

  • Örebro i mitt hjärta. Verkligen! Den här staden har så mycket fint att erbjuda och så många kreativa, drivna människor som sprider bra vibes omkring sig. Så influencers + Örebro = sant, och vad det innebär berättar jag mer snart.

Cathinka och Katarina diskuterar bloggstrategier i ett av Örebro slotts många fina fönster. Från resebloggarnas workation 2017.

Cathinka och Katarina diskuterar bloggstrategier i ett av Örebro slotts många fina fönster. Från resebloggarnas workation 2017.

  • Som ambassadör för Sveriges Kommunikatörer i Region Mellersta har vi styrt upp en AW i februari och en kurs i GDPR för kommunikatörer i mars. Och fler event coming up! Är du kommunikatör och bor i trakten, vet du nu vad du ska anmäla dig till. :-)

  • Snart är det dags för årets första pressresa - som går till Prag och Brno i Tjeckien! Jag var där för några år sen och föll pladask för deras typiska "läsk" Kofola, industristädernas konst och den vegetariska maten.

  • I maj får vi försmak av solen. Vi åker till Italien och hälsar på Karin på hennes Art&Breakfast i Ripabottoni.

Precis som vinresan i Katalonien för några år sedan, hoppas jag vi får många, goda smakminnen under resan i Italien.

Precis som vinresan i Katalonien för några år sedan, hoppas jag vi får många, goda smakminnen under resan i Italien.

Men jag har lärt mig den hårda vägen att celler behöver mer än positiva vibbar för att gå runt, och även blodomlopp med kolsyra inte varar för evigt. Så mellan alla roliga saker tänker jag extra mycket på balansen. På mysiga morgonrocken, böckerna jag längtat efter att läsa och promenader utan mål men med lika mycket mening. Vad gör du för att hålla balansen när livet snurrar snabbt och roligt?