Att skriva om resor - såhär började det

resedagbok.jpg

Att skriva har alltid varit något självklart för mig. Orden finns där, innan jag ens har hunnit tänka tankarna. Idag är den här resebloggen mitt smyckeskrin av ord och texter, minnen och upplevelser. Men det började faktiskt mycket tidigare än så...

Hemma hos mina föräldrar i Dalarna storstädade jag och råkade hitta låda efter låda med böcker och block. Handskrivna, illustrerade och ibland till och med parfymerade! Så många skriva minnen - från de första försöken med kantiga krumelurer till datorskrivna sida upp och sida ner. 

Jag skrev alltid dagbok som yngre, men skrev som allra, allra mest när vi reste runt i världen. Här är några utdrag från olika resor, från 10-åriga Sannas dagbok till dagens reseblogg. Det var såhär det började: