Bubbel på hög höjd

Inte varje kväll man har hela Barcelona under sina fötter, bokstavligt. Sanne tog med mig till ett "hemligt" ställe, högt upp bland kullarna, och visade mig stan som jag aldrig sett den förut. Cava

När vi väl tagit oss upp, tog utsikten andan ur mig (det lilla jag hade kvar efter uppförsbacken...). Vi satte oss och dinglade fritt med fötterna i luften, knäppte en cava och njöt av "det självklara" i att skåla i bubbel i Barcelona en helt vanlig onsdagskväll.

Sanne

Några har visst roat sig med att hoppa hage i kamikazeversion... Bilden kanske inte illustrerar det farliga i leken, men tittar du noga ser du att efter 9:an kommer stupet och 10:an är lustigt nog borta!

Tian

 

Jag fick lite fågelperspektiv på livet här, de filosofiska tankarna spratt till när cavans sprutt gjorde sitt. Den radie jag rör mig inom - mina kvarter, min värld - är så otroligt liten i det stora hela. Herregud, lilla jag i denna stora stad?

Sanna