Hej! Det här är jag:

Madrid.JPG

Välkommen hit ny läsare och välkommen tillbaka, du som har hängt mer från förr.

Det är dags igen! Som jag har längtat. Efter den spanska lukten av solig asfalt, svettig hud och stinkande frityrolja. Efter den spanska mat-och-sov-klockan. Efter det spanska och så självklara sättet att vara, att hälsa, att kindpussas. Lukten, klockan, sättet. Mina topp-tre anledningar till vad som gång på gång lockar mig söderut. 

Så, vem är hon då? Den som luktar, sover, äter och kindpussar sig fram genom spanska dagar och nätter?

Sanna, det är jag bakom orden, bilderna och tankarna på den här bloggen. En skrivare, drömmare, resenär, bokslukare, kaffedrickare, frilansare, språknörd, färgspridare, medievetare, pysslare. Jag gillar choklad, tystnaden i naturen och salsarytmer på dansgolvet, gå på museum och fika dyrt och lyxigt på kulturkaféer efteråt, bada skumbad, äta knaprig falafel och att pricka av att göra-listor. Trivs på yogamattan, i svampskogen och med huvudet bland molnen.

Barcelonabloggen är en följetong och en nystart. En fortsättning på mitt skrivande och fotande från andra hörn av världen, men också en alldeles egen början på något nytt och kolossalt spännande. Jag hoppas kunna dela med mig av mina dagar (och nätter) i Barcelona under våren 2015 till dig som läser. Texter från såväl hjärta som hjärna, djupa yogatankar och förbiflygande idéer över kaffekoppen. Då och då en bild istället för tusen ord. Med förhoppningen om att även du får ta del av solig svett, sköna siestor och självklara kindpussar, är det kul att du har hittat hit.