Dagen som kom och gick

Det är söndag! Jag njuter av att känna söndagskänslan i kroppen när jag vaknar på morgonen, låta den gro där under dagen och aldrig liksom släppa taget förrän det är dags för måndag och ny vecka igen. 

Jag har inte alltid känt såhär. Det har varit perioder när söndagarna var måsten som jag bara var tvungen att ta mig igenom för att veckans fart och fläkt skulle hålla mina myror i benen i styr. Jag tror att mitt numera måndag-till-fredags-liv med jobb 9 till 5 gör helgen till något speciellt. Myrorna är ju igång 5 av veckans 7 dagar så vilodagen blir just en dag för vila. Att dagdriva lite istället för att driva dagen framåt.

Siesta i parken, konstrunda på museum och något chokladigt. Med bilderna nedanför hoppas jag du har en skön söndag framför dig. Hur spenderar du den helst?

In other words: Last day of the week and also my favourite since I moved back to Barcelona. The Spanish Sundays have something special. It's hard to describe them fair enough, but let's say an aura of lazyness I nowadays can appreciate.

Those were the days when I just couldn't stand Sundays - what a waste of time! Slow days, all about waiting for the Monday to begin. Then full spead through the new week until another Sunday forced me to do nothing. Now I love the nothingness of my Sundays. The I-just-do-what-I-want-feeling, which often means  siesta, art spotting at museums and chocolate. 

03010585.JPG