2018: Årets fokusord är våga - men hur gick det med 2017 års mål?

DSC_1933.jpg

2017 års ord var "landa" och precis som flygplan får kontakt med marken, fick även jag bättre fotfäste under förra året. Fast jobb som kommunikatör, ny lägenhet med min sambo och hållbart frilanstempo har fått livet att landa något. Trots det reste jag mer än någonsin och resebloggen gjorde fler samarbeten än tidigare. Hur den kombinationen gick ihop vet jag faktiskt inte, men när allt är roligt går det ju oftast av bara farten, eller hur?

Mina träningsfokuserade Vagabondmål då? 2017 uppfyllde jag inte ett enda av dem! Att springa milen under 55 min, att stå på händer utan vägg, att gå regelbundet på Friskis intensivpass... Inget av dem kan jag checka av. Målen förändrades under årets gång och andra saker visade sig utveckla mig desto mer: att skogsvandra, att yoga igen, att att styrketräna på gym. 

2018 års ord är våga. Äventyra, djärvas, ha mod - synonymerna rimmar fint med mina småläskiga planer och storslagna mål:

  • Jag vill våga prata inför folksamlingar utan att få tomatoe face

  • Jag vill våga pusha mig själv till blodsmak och mjölksyra när jag tränar

  • Jag vill våga känna mig duglig som den amatör jag är inom foto och även våga fråga proffs för att bli en bättre fotograf

Bortanför alla "våga" vill jag också:

DSC_1937.jpg