Sanna mina ord - det här är mitt happy place

Bilden är tagen i Lissabon av  Jessica Jeppson .

Bilden är tagen i Lissabon av Jessica Jeppson.

Hej och välkommen! Kanske är du en återkommande läsare här, kanske är du en av alla nya som har hittat hit på senaste tiden. Det är så roligt att få välkomna allt fler hit och därför tycker jag det är på sin plats med en presentation av min blogg.

Det här är mitt happy place. Här samsas tankar, planer och drömmar - allt strösslat med Sannighet. Mina kära favoritländer varvas med outforskade uppstickare, färgstarka maträtter sätter smak och kryddar tillvaron. Texter med tankar och spontana funderingar får plats, precis som ord från hjärtat och tips från hjärnan. Och mycket mage förstås - magkänslan är alltid med och styr innehåll och intensitet. 

Jag gillar bäst att skriva längre texter som resonerar och reflekterar. De får ta tid, både att skriva och att läsa. Vi kan kalla det slow writing eller kvalitetskrönikor eller vad du vill. Huvudsaken är att både hjärta och hjärna är med när tangentsmattret blir till ord och meningar.

Återkommande eller ny besökare - oavsett är du välkommen att kliva in i min värld. Jag hoppas du ska trivas och att du lämnar några avtryck - en kommentar, ett klick på hjärtat eller kanske ett frö till andra tankar och texter i fortsatta sammanhang.