Bokdrömmen som blev sann

IMG_20160409_130302.jpg

Häromdagen fick jag hem en bok i brevlådan. Inte vilken bok som helst, utan en efterlängtad sådan där mitt eget namn stod bland författarna.

Boken, som heter Vilka ordspår lämnar du?, är ett projekt som jag har jobbat med det senaste året. Med elva andra skribenter har jag skrivit essäer på det gemensamma temat rörelser. Texterna utmanar begreppet rörelse och tänjer på rutiner och riktlinjer. Våra olika texter är roliga och underfundiga att läsa eftersom tolkningarna av rörelser är helt olika - såväl politiska som fysiska, och förflyttningar som känslor. 

Smygpremiären var på litteraturfestivalen Textival för ett par veckor sedan, men den stora releasen blir på Bokmässan i Göteborg i höst! Från och med då kan man köpa boken på Adlibris, men på förhand via redaktörerna. Hör av dig om du är intresserad, så skickar jag kontaktuppgifter.