En stund i solen när jag smälte som smör

upload.jpg

Rumänienresan rullar mot sitt slut. Vi är på väg till flygplatsen med elva dagars upplevelser, smaker och känslor med oss hem. Men mer om resan snart. Nu vill jag bara kika in och skicka en hälsning från en solig stund i Brasov, ett extra fint minne som dessutom fångades på bild.

 Semesterkänslan i att sitta på en solig trapp och odla fräknar på näsan, den så himla härlig i sin enkelhet.

Sol som smälter mig som smör, ett hopplock av frukt, grönt, pirog och ost direkt från matmarknaden, en siestastund där bara fåglarna i träden bryter tystnaden. Bland många fina minnen från resan, vet jag att jag denna stund var något extra. Kanske för att det bara "blev" utan förväntningar och förberedelser? Kanske för att salta ostar och söta meloner smakar sommar? Eller kanske bara för att det enkla är det bästa?

upload.jpg