Fredagslistan - vem är jag?

Fredagar är synonymt med listor och jag vet att många av er gillar att läsa dem. Den här veckan är det all about me, myself and i! Är det något som förvånar dig eller lärde du dig något nytt om mig?

grythyttan-1.jpg

Hur gammal är du?
28.

Hur gammal känner du dig?
Oftast som 40. Fast å andra sidan har jag aldrig varit 40 så jag har svårt att veta hur det känns. Men helt klart äldre än vad som står i mitt pass! Född tant, brukar jag tänka, och tycker det är rätt mysigt.

Vart bor du?
I Örebro. Och jag älskar staden! Jag flyttade hit för att plugga för åtta år sedan men fladdrade runt lite i världen innan Örebro kändes som hemma på heltid. Nu är lever, andas och jobbar jag för Örebro som destination så jag är kanske lite partisk när jag säger att det är världens bästa stad. ;-)

Vad har du gjort idag?
Jobbat med många roliga saker, tränat på lunchen och ätit sallad med quinoa, rödbetor och ädelost. Jag har också skrivit för bloggen och förberett ett föredrag om digital närvaro som jag ska hålla nästa vecka. Kul kul!

grythyttan-2.jpg

Är du beroende av något?
Att lära mig nya saker.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
På en ljus plats. Varsomhelst faktiskt. Jag blir tokig på det här eviga novembermörkret som ligger som en grå, tung filt över dagarna.

Vad är du på för humör just nu?
Torsdagstrött. Så där behagligt mosig i hjärnan efter nästan en hel arbetsvecka, men fortfarande pigg nog för en förbaskat fin fredag och sen helg på det.

Vilket är ditt favoritgodis?
Jag gillar inte godis om godis syftar på det man köper i lösvikt eller prassliga påsar med färgglada mönster på. Choklad är däremot min grej!

Vilken är din favoritaffär?
Clas Ohlson. De har allt som gör livet lite lättare och fiffigare. Jag är nog guldmedlem i Classeklubben, så mycket som jag handlar där.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Morgon! Älskar känslan av att vara lite "före" klockan hela tiden. Jag sätter gärna klockan på helgen bara för att få en lång morgon och inte snooza bort den.

Har du blivit sydd någon gång?
Nej, tack och lov! Peppar peppar.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Jag får meddelanden med små just-nu-för-stunden-tankar från mamma titt som tätt. De värmer alltid lite extra.

Är du blyg?
Nej, inte direkt blyg men kanske reserverad i nya sociala sammanhang. Jag vill gärna känna in gruppen innan jag tar min plats.

Vad heter du i andranamn?
Matilda! Ett släktnamn. Jag känner mig inte som en Matilda men tycker det klingar rätt fint ändå.

grythyttan-3.jpg