Misosoppa, novemberljus och förväntansfria dagar

20171125_121430.jpg

Den här helgen skulle jag egentligen varit på tre andra ställen. Tre olika jätteroliga erbjudanden som både var smarta, strategiska och säkert supergivande för mitt skrivande och resebloggen. Ett ställe i norr, ett i söder och ett ungefär här. Men mycket velande och många plus- och minuslistor ledde mig istället hit, till en sambo och en stenkulle och en pilbågsbana och en termoslunch i skogen. Ibland blir allt inte som man tänkt och därför alltid mycket bättre - för allt är förväntningsfritt som ett blankt papper.

Mitt blanka papper fylldes istället av det här - frostkantade löv, novemberljus, pilar som blev allt färre ju längre av banan vi gick och varma koppar med misosoppa.

Och vet du vad? Hade jag i förväg fått välja mellan de tre andra ställena OCH det här, hade jag valt detta. Tveklöst. Allt måste inte vara smart, strategiskt och supergivande utan kan bara vara spontant och skönt ibland. Tack för denna insikt!