Stora och roliga nyheter på gång!

DSC_3039.JPG

Den här resebloggen handlar visserligen om resor, men bakom varje resa finns en resenär - i det här fallet jag. Och jag är inte bara resenär, utan även kommunikatör, sambo, dotter, syster, frilansande skribent, örebroare, fermenteringsfreak, Friskismedlem, balkongodlare, yogaälskare, naturvän och mycket annat. Jag skriver mer och mer om det jag är och gör utöver resandet, för livet är ju mer än bara resor. Faktiskt. Även om resor ibland känns som själva meningen med livet... 

Men nu skippar vi resesnacket för en stund, för jag har roliga nyheter!

Jag har köpt lägenhet

Min första, alldeles egna! Efter 7 år av andra- och tredjehandslyor, 13 bostadsbyten och allt fler banankartonger som inte packas upp ("för vi ska ju ändå snart flytta igen...") har jag snart nycklarna till mitt egna bo. Självklart flyttar min sambo Gunnar med in i nya lägenheten. Vi gör själva flytten rätt enkel för oss - tar vårt pick och pack och bär det 20 meter bort. Jag har nämligen köpt grannens lägenhet och vi får bo kvar i Örebros bästa hoods!

Det här bakom husknuten.

Det här bakom husknuten.

Jag ska byta jobb

Efter sommaren byter jag jobb! Jag ska börja på Region Örebro län som kommunikatör och jobba med olika projekt i hela regionen. Har en bra känsla i magen och tror att det är rätt just nu. Att få kommunikatörskollegor, jobba med spännande frågor och vara en del av en helhet - ser fram emot det så mycket!

De här jättarna har jag jobbat och kommunicerat kring det senaste 1,5 året.

De här jättarna har jag jobbat och kommunicerat kring det senaste 1,5 året.

Vi skulle ju inte prata resor men...

...en sista, liten, nyhet kan jag inte hålla mig ifrån. Nästa resa är bokad! Vi åker till Helsingfors i augusti. Planen är att se Tova Janssons sommarutställning, uppleva finska skärgården, träffa fellow bloggkollegor (hej Jennifer och Malin!) och njuta av den sista semesterveckan.

tove-janssons-grav.JPG