Spara sommarminnen

I betalt samarbete med BestCanvas

”Var glad min själ åt vad du har, för nu har du har hundra sommardar, och detta är den första. När solens lopp sin ände tar, så har du nittionio kvar, och någon blir den största.” 

Lagom tills syrenen blossar, tänker jag alltid på den somrigaste dikten som finns: Lärodikt den 1 juni av Kajenn. Jag tänker på att jag har 100 sommardagar och att alla ligger framför mig. Jag tänker också på hur jag ska fylla dem, med stora och små saker, göranden och varanden. Men jag tänker också på hur jag vill bevara minnena av dem. I min mentala minnesbank, i fotoalbum, på sociala medier - eller kanske som hopvikta servetter med smulor från ett kafé som jag vill bli påmind om?

Alla sätt att minnas fina dagar är bra - oavsett om det är den första, den största eller bara någon mitt emellan. När jag fotar och skriver om resor, gör jag det framför allt för att konservera upplevelserna och få dem att räcka länge. Ja, helst för alltid! Ett annat sätt att bevara fina minnen är att förverkliga dem på tavlor och andra saker. Egenfotade canvastavlor är både en fin inredningsdetalj och ett personligt minne på väggen. BestCanvas.se trycker också upp foton på bland annat textilier och kvalitetsblock.

 Ett finare skissblock med egenfotad framsidan skulle inte bara vara ett fint sätt att bevara ett resminne, utan också ett kreativt sätt att planera och drömma om framtida resor. Och i förlängningen, framtida upplevelser och minnen att bevara.

Med rabattkoden SANNAROSELL10 får du 10% på alla produkter på BestCanvas.se 

I betalt samarbete med BestCanvas